Lilla William rasmus, 5 månader.

........Och mitt i allt julstök så har våran lilla älskade William blivit 5 månader gammal!
 
 
 
 
Herrejestas, vart springer tiden? En månad kvar sen har han funnits hos oss i ett halvår..Förstår ni, ett halvår? Ja, storebror han blir 3 år om 20 veckor, ca 5 månader. Sötnosarna!
Lite kort och gott om trollungen då...<3 William äter ännu bara smakportioner då han faktiskt ratar de mesta i smak väg. Allt från mosad banan, frukt pureer, gröt, majskrokar, vanlig mat..Dvs inte brydd eller "redo" för sånt ännu så vi ger han ibland :-) Så få se hur länge denna grabb vill käka ersättning. Får se om man ska testa med välling för plutten så han håller sig mättare längre. Han käkar verkligen upp sig på nätterna nu och bänglar med maten på dagarna. När man ska mata han vrider han och vänder sig..Smaskar kanske 20 ml, tar paus i 10 min. Äter lite till, och sådär gör han. Sällan då han klämmer 180 ml och mer på ett sammanhållet slurp! Knas unge.
 
Hans favorit sysselsättning nu förtiden är däremot gåstolen! :-) Oj så han springer i den, duktiga grabben. Han fattade så fort det här med tekniken hur man tar sig åt sidorna, framåt och bakåt. In på alla konstiga ställen ska han och när han ser kissen springer han efter han :-) Jaaaa-aaa, och golvet funkar också..Men så arg när han själv vänder sig på en halv millisekund till mage. Så där vill han gärna ligga och vara sur för han vill ta sig framåt men det går inte, så de är ingen långtids sysselsättning inte ;)
 
Det som är så speciellt med Wille är just de - Är han glad då är han glad, och är han sur så är han sur. Nu menar vi under dagen. Finns inget mellanting.
Han klarar av att lyfta upp sig med armarna och har börja dra upp benen i kryp ställning..Men inte riktigt så han förstår det där att man ska göra de samtidigt, utan nu är de en sak i taget, hihi.
 
Din bebis tid har verkligen bara sprungit iväg, oj så glad jag är att jag njuter till fullo av den varesig du är ledsen, sur eller glad..<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback