Sista dagen i södern

 
 
Då var det dags att snart ta farväl från alla här för denna gång :-) Semestern har verkligen gått super fort och snart börjar allvaret. Bara en liten tripp kvar, så imorgon far vi mot hemtrakterna och börjar smått packa om inför piteå resan. Där tillbringar vi 1 vecka med mommo, Jonas och vovvarna. Inte mer komplicerat än så, hihi. 
 
Vi har verkligen haft fullsatta dagar som ni sett på bilderna. Ja, vi är numera faddrar åt söta lilla Edna ochbada har vi gjort vareviga dag. Självfallet har jag shoppat också :-) Några ynka plagg åt mamman, med sedan är resten åt barna. Lite vinterplagg och sommarplagg som det gått åtagliga hundralappar på..Hoff, men kul är det och storgrabbens garderob är så gott som fylld! Lite mer byxor, skor, regnbyxor och tröjor sen är jag n.ö.j.d
 
Finns galet mycket att skriva åt er, men jag har bara en hand :-) Sitter just nu ammandes med gulle Wille i famnen så går så segt. Hihi! Kvällens planer blir att fara till Robbans brorsa m. familj och resten av hela familjen annorlunda för grilling och fest! Ja, nog har vi det bra här. Kanske vi måste flytta?
 
Nåväl, hörs snart igen. KraMISAR till tusen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback