Hus succé! ♥

 
Sådärja, nu har mina ögon beskådat huset som vi har kollat på. Och jag kan säga att jag blev grymt förvånad utav insidan, hur läckert de var! Såg bara all potential där, och det allra bästa..Huset hade sådan trapp jag alltid drömt om med ett rejält räcke och vackra spegeldörrar :-) Wow, jag blev förbluffad. Gick bara och log när sambon visade mig runt, kunde inte riktigt erkänna att jag gillade det så mycket..till en början åtminstone, hihi.
 
Och nu lite snabb fakta om huset! Det är ca 140-150 kvadrat stort. På entreplan så är det en mysig gammal hall, en ny renoverad toalett, ett 2 år gammalt kök (Liknar Ikeas Laxarby, fast vitt) och en köksö. Sedan är det ett valv och "ett fönster hål" så man ser in mot vardagsrummet. Där är det en gräslig blå tapet, den ska puts väck! I anslutning till köket är det även ett rum som han har använt dom matsal där det är vit halv trä panel. Det funderade vi på att göra till något slags pyssel/lek rum till barnen så dom slipper springa i trapporna :-)
 
När man sedan går upp för den fina trä trappan kan man direkt svänga till vänster där det är ett rum som ska bli Williams. Finns även någon gammal smal garderob/förråd som man kan gå in i där på sidan som man knappt märker av. Fortsätter man sedan rakt fram är det ett stort allrum/sovrum som vi hade planen att göra till vårt sovrum. Dessutom trägolv där.. ♥ Går man sedan rakt fram igen kommer man till ett rum som egentligen har vart två :-) Detta ska bli Kevins, så han får ett stort rum att busa i! Snedtak och allt, hihi.
 
I källaren är det bara pannrum och sådant tråkigt, så det är inte så speciellt just där nere :)
 
På gården är det en ladugård där det finns garage, relax avdelning med öppen spis och bar, bastu och stor altan. Allt i samma alltså! Det har tidigare vart ett stall, så kanske man får ta och köpa sig en pålle sen ♥ Det finns även en hundgård med en isolerad hundkoja så voffsen kan gå in och värma sig. Plus en kaninbur, haha :-)
 
Till huset följer det även med mycket mark, så det finns ju bete också och gott om stigar bakom huset att köra fyrhjuling för lilleman. Har lovat Kevin att när vi flyttar dit så ska han få en egen sandlåda, gunga och liten fyrhjuling så han kan pyssla på med :-) Ja, och en kissekatt. Behöver jag annat säga än att jag är såld? ♥
 
Då får ni äntligen följa mig när vi renoverar upp mitt drömhus! Stilen kommer gå i det jag älskar mest - Lantligt och pastell. Hela huset är boeligt från början, men såklart vill man sätta sin egen prägel på det hela med nya tapeter/kakel osv.
 
Kan inte fatta att det äntligen är våran tur :-) Vill bara sätta igång så vi får flytta innan vintern kommer, brr.
Bilder och plats får ni se sedan när allt är till 110 % klart! ♥ Det bästa är att gubben låter mig inreda och dona precis som jag vill, hur bra är inte det?
 
Hihi.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback