Börjar lida mot sitt slut!

Hej allesammans! Duktiga ni som fortfarande klickar in er här, hihi. Snart snart så blir uppdateringen som vanligt igen :-) Ni vet under semester tider på resande fot får man inte mycket tid över. 
 
Idag är de precis en vecka sen vi åkte ifrån Gällivare med hundar och ungar! Dagarna dom bara rusar förbi så de är knappt vi hinner komma utanför dörren. Vi har shoppat, sprungit på loppis, mata igelkottar och fåglar, vart på djurpark, lekland, äventyrsbad...ja, listan kan göras lång! Våra älsklings pojkar håller oss sysselsätta för jämnan :-) Mamma lär sova en månad efter detta. 
 
Samma är det med Kevin och William, dom utvecklas som bara den! Kevvan han snackar på och härmas verkligen, äntligen har han våga börja prata :-) Våran minsta prins han är så nyfiken kille. Och så stadig för sin ålder! Står alltid! Kan lätt hålla han i bara händerna många sekunder :) Nacken den tar sig också. Pratar och snackar, det är grejer de! 
 
Kvällen tar han ännu samma tid, kring halv 10. Ja härreguud vad fina dom är trots att man är mer slut än utvilad ;-) Nä, jag njuter ännu av tillskottet lika mycket. Ser skönheten i allt. 
 
Hur som haver.:) Imorgon åker vi till boden där det är sista stoppet på denna semester. Sedan är de faktiskt så att flängandet är över så man får börja med rutiner...Dagis, matlagning, städande mm. Finns en charm i det också :) Hem att leta hus, köpa mig en bil, beställa ny soffa, säng och tvättmaskin. Blir kul det ocks!  
 
Vi får höras när jag kommer hem! :-) Dvs i helg. Triljoners kramar till er <3
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback