Hemkommen efter en solskens helg & en belåten Kevin!

Hallå på er! :-)
Blev inte att ladda på mobil stickan så vi fick internet, fann inte riktigt tid till det. Hihi :-) Hade sådan ångest över att helgen gick så fort, hade kunna stanna där veckan ut åtminstone. Men tyvärr har man pliktelser i stan också, pyttsan! Vi har verkligen haft en k.a.n.o.n helg ♥ Gissa om vädret har vart underbart? Oh ja, vindstilla och strålande sol.
 
Har lega på skotern och solat medan trollungen har tagit sin lunch vila i skoter kälken :-) Hostan har såklart förföljt en och energin gick lite upp och ner..Men det var inte något som jag la ner energi på, utan nu har vi laddat upp krafterna även fast vi är mer slut nu än innan. Hihi! Timmarna gick så ofantligt fort, men nu har då lilleman fått åka skoter som heter duga! Vi tog oss till lahnajärvi på dragrace tävlingar så han var helt extas över att få sitta där och kolla på dom medan han smaskade på både en grillad hamburgare, festis och godis som efterrätt.
 
Heldagar ute i solen om inte annat :-) Tyvärr så dog min kamera innan vi hann komma dit, men fick några kort innan. Ska norpa lite bilder av pappa sen som jag fotade när vi var och pimplade :-) Men just nu får ni nöja er med lite kort på mina älsklingar..♥ Och faktiskt så är mamman här med på bild också, helt otroligt!
 
Detta är en utav bildbomberna, kommer en sista sen! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kevin han var lite butter när han satt där på skotern, han ville ju bara åka! Så han suckade emellanåt när jag skulle fota han och försökte hoppa där bakom kameran så han skulle få upp ett leende :-) Han är ice-cold, haha. Nåväl, han är så ofantligt fin ändå våran pojk! Han har inte riktigt haft tid att äta när vi har vart där, så man har fått mata han lite i farten och vara glad för det han ville ha. Han skulle bara ut till skotern, så det var bara att inse att man får gå ut med lill-♥..
 
Detta resultera i hela dagar utomhus! :-) Förhoppningsvis är sambon ledig påskveckan, åtminstone dom röda dagarna så då åker vi dit igen. Finns ingen vits i att sitta hemma när man kan vara där! Önskar bara att våra planer går igenom så vi får ett helt eget ställe med lite mer utrymme, även fast husvagnen och lill stugan duger alldeles perfekt just nu. Men sen kommer ju nästa lillfis..♥♥ Kevin kommer bli en exemplarisk storebror, han är så nyfiken på alla bebisar och alltid så snäll.
 
Handen på hjärtat, han har inte gnällt en enda gång när vi vart i stugan. Inte en enda gång! Är så imponerad över våran grabb ♥ Somnar snällt, vaknar snällt, nöjer sig med allt vart man än är..Klagar aldrig. Han trivs verkligen som fisken i vattnet där ute :-)
 
Annars då?
 
Denna vecka blir det att baka och dona på! Jaa, födelsedags veckan är kommen! =) På fredag/lördag smäller det så då kommer hans kompisar hit och våra nära och kära för fika. Vill inte riktigt inse att grabben har blivit såhär stor..♥ Kommer ihåg när jag och Sandra satt och pratade om just detta, att snart sitter man där med en tonårspojke med fjun mustash, målbrotts röst och glider i sin epatraktor. Skrämmande att tiden kan gå så fort! Men man blev ju förvarnad att den gör det när man får barn, men såhär? Haha :-D
 
Ställ in er på det blivande mammor, ta vara på all tid. Fortare än ni vet om det så bebis/barn tiden förbi och då tycker dom bara man är pinsam ;)
 
Nu ska jag tjila, måste ta tag i lite sysslor. Snart hämta hem finaste! ♥ Kraaam!
 
 
 
 
 

Elin

Vilken söt overall!

Svar: Att den är! =) Jag är lite av tokig i stjärnor, så han har mycket i det mönstret på mössor, plagg, sängkläder osv. Det är ju så häftigt :) Om jag ska vara ärlig hade jag även vela ha en tapet med det mönstret också i hans rum, haha.
Ida Johansson

2014-04-07 / 19:04:43
URL: http://www.fluffmonster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback