Today

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag har jag gjort lite mer än igår, jag vaknade eller steg upp ur sängen ganska sent..Ungefär efter tolv, så det var härligt. Satte på tv:n och bara myste med vovvarna, mamma sov lite till för hon hade jobbat natt och kom hem vid halv tio. Sen blev det lite frukost och massa terror sms åt min älskade älskling i Vasa..<3 Saknar honom hela tiden!

Nåväl, sen for jag och mamma till Malmberget och hämtade nått papper för hon har fått ett annat jobb. GRATTIS MAMMA! :)

Sen for vi till sofie och jag plockade upp min moped och Elvis fick träffa Akira som han var sur på av någon konstig anledning..:/ hmm, sen for jag och tankade full tank på mopeden och sedan till stan. Hittade ett skärp på REA och sedan kollade runt lite! =) Sen gjorde jag och syster en annan sak..men säger inte! Hehe!

Sen for jag hem och åt lite mat och efter de for jag med raggarmoppen till min bästaste Jenny, och snackade lite. Efter lite prat bestämde vi oss för att fara till strand cafeet och äta lite, hade skit roligt! Haha! Busade på.

När vi sedan hade ätit oss mätt riingde vi till Jennie och försökte hitta dit, fick även äta massa bulla där och kolla hur hon bodde med sin mamma. Jätte mysigt! Roligt att träffa hon också, söt bönan. Vi pratade och busade..:) Därefter bestämde vi oss för att åka hem till oss för att kolla på min lille Elvis, hon tyckte han var så söt. Så vi satt och prata och drack lite coca cola..Sen kom Jonte och company på besök, mycket trevligt! :)

Sen var det bara att skjutsa hem snyggingen och nu sitter jag här med en skål ostkrokar och cola! :DImorgon får vi se vad som händer, ska drömma om min älskling robban och bara sussa sött i sängen med mina fyrbenta varelser. Hörs imorgon! Har tyvärr inga bilder..:( Men men, hörs imon!