Bättre bilder kommer!

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Har ju totalt glömt att ta kort på husvagnen nu i helgen, så jag bjuder på denna bild! :-) Här var den ännu i Gällivare och inte på plats. Ska upp lite klädkrokar och diverse andra små koliox. Men så såg den ut innan iallafall, så det är lite kvar.
Annars så sitter jag just nu i skrivande stund hos min kära moder! Jag och Kevin åkte hit efter dagis, så vi har ätit vitpalt och mumsat i oss friterade bananer och glass. Nammi! Jätte länge sen som jag och hjärtat sov här så det var på tiden. Då får man ha lite egentid med mamma också när han somnat..Börjar nästan bli orolig att han håller på bli sjuk igen :-( Snoret har runnit och han verkar lite tjinkigare än vanligt. Så är det efter en pencillin kur då alla försvars mekanismer försvinner..Sen är ju inte dagis precis den bästa bakterie fria platsen, hihi.
 
Nästan alla barn hos dagmamman har/är snoriga. Typiskt! Nåväl, just nu tänker jag bara njuta av att ha de skönt soffan och göra i princip i.n.g.e.n.t.i.ng! Försöker hålla mig ändå rätt opersonlig här på bloggen, nu när jag tagit tillbaka skrivlusten på min privata. Känns skönt att skriva av sig allt man känner där, och inte här.
 
Tack iallafall för att ni vill följa vår resa! :-) God natt kramar från oss.