Måste ju visa..

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Kissen utan namn (än så länge!) har anlänt i Måndags! Ursöt, fluffig och en cool liten kille. Var egentligen meningen att han skulle följa med hem nu på Söndag, men han fick bli upphämtad av syster istället. Betydligt smidigare än att åka extra mil och underhålla lilleman =) Ni kan ju gissa en kille som är helt storm förtjust i sin nya katt? ♡
Han skulle absolut testa gränserna i början och ville bara hålla i han hela tiden, vilket som inte alltid går. Så det blev en hel del tårar och trots innan han faktiskt börja förstå att man måste vara snäll. Sen Fredags att busungen Kevin vart som en envis tonåring! B.o.k.s.t.a.v.l.i.g.e.n!
 
Det svängde om på en natt, sen var han som en helt ny individ. En arg blick har han fått när han blir förbannad, och han säger bestämt - Nej! När han inte vill nått.
Han grinar med tårar och ålar sig som bara den när inte viljan får som den vill. Sur, irriterad och viljestark kom verkligen som ett brev på posten. Jah, vi får se vart detta slutar! =) Mammas tålamod är redan slut, hihi. Tur han är så söt när han snackar och visar med sina gester vad han vill ♡ ♡ Prinsen. 
 
Snart ska man på besök på nya jobbet och jag, mamma & trollungen åker till Boden nån dag. Skönt! Nej, nu skippar jag texten. Har skrivit nog långt! :D Ska bara längta till semestern, vara nöjd med vår städ dag, har träffa folk, gjort ärenden och massa mer..
 
God natt kramar allesammans ♡