Fredagsmys

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Gode dagens alla läsare!
Nu är det äntligen Fredag, nog för att denna vecka har gått så himla fort. Tur är väll det? Hihi. Dessa helger är på tok för korta och nu kommer dom bara snabbare och snabbare. Har glömt bort att berätta om hur hans dagisvisit var..Det var faktiskt helt okej! Det kändes bra och barnen var så söta, en liten Kevin som gick där också. Men nog kändes det lite i hjärtat när den lilla hade vaknat upp från sin lunch vila och stod där alldeles sömnig med tutten i munnen som om han bara väntade tills mamman hans plocka upp han i famnen så han kunde gosa där..
 
Buuhu, hemska tanke! Våran trollunge som är så van att kunna gosa innan han sätter på duracell batterierna. Men det är bara att inse att nångång måste man ut i arbetslivet och det är inte länge kvar, så är livet. Men det ger ju något bra - Bättre föräldrapenning till nästa knodd & en chans att få husdrömmen ;)
 
I mitt huvud finns bara hushushus hus...Funderar på kolla upp med tomterna på andra sidan, eller ta bilen och fara runt i hela stan för att kika på om det finns nått som passar oss. Kanske det blir ett nybygge? Hum, det får man ta då. Nej, idag tänkte vi gå och handla lite smaskigt till kvällen! :) Äta lite tacos hade inte vart fel, så undras om man kör på det? Bara jag och lillis.
 
Har märkt att mamma livet har blivit avsevärt mycket lättare nu på sistone, det är så skönt. Då kan man njuta ännu mer..Tänk att man först nu har börja njuta till fullo Va knäppt!
Nej nu ska jag åka och handla...Puss och kram :)