Sjukstuga & fotograferings glimt

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hallo där! :-) Här är de så gott som sjukstuga. I princip alla går och snorar och små hostar, typiskt. Men vi har klarat oss länge utan något alls, så antar det var våran tur nu. Lilla Willes första förkyldning! Grattis, eller vad säger man? :D Tror att jag fick den hårdaste och minstingen. Kevin har vart bra och karln hade litegrann..Men ska inte skriva om detta tråkiga hela tiden!

Jag och mina trollungar har fotat lite bilder denna dag, test bilder inför Sandras och min fotosession vi ska ha här inom dom närmsta dagarna. Hade så gärna vela ha en svart bakgrund, så får se hur vi löser det. Nöjd ändå med bilderna! Dom kan ju inte bli annat än underbara.

Ikväll är det bara att kurera sig ännu mer! Har gått och lagt mig innan 9 varje kväll och det har vart så skönt. Kan ändå inte påstå att man är utvilad :-) Så gottis, film och mys tills kvällkvisten. Nu håller jag på laga ihop pasta carbonara och tidigare till lunch åt vi tacos. Älskar fredagar även fast det har vart tuffa dagar för oss (mig!). Massa fredags kramar till er :-) Bjuder på några bilder från våran fotostund.