Vilken extra lyckans dag!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Resultatet utav 4 timmars slit i frisör stolen! :-)
Färgen kommer inte riktigt fram på bilden, så ni ska få en färskare bild på den imorgon. Hihi! Så otroligt nöjd med tanke på utgångsläget. Blev två avfärgningar, två färger och en toning, phu.
 
Helt underbart att sitta ner och låta någon annan pyssla om en för en stund, för ovanlighetens skull. Var och lunchade med pappa innan jag smet dit, så ivrigheten var på topp! :-) Hihi. For sedan vidare till syster där vi blev bjuden på en stor grillbuffe med alla tänkbara tillugg och sorter. Blev sedan en läskande fruktsallad och jordgubbar med glass till efterätt. Trollungen han gangstrade på så han hann jag knappt se, skulle bara gosas med moster & mommo.
Tackar så hjärtligt för allt gott!
 
Vart en sen kväll för oss! :-) Så blir det ibland när man ska hinna på majbrasa och diverse annat. Har haft en toppen dag från morgon till slut :-) Kunde inte vart nöjdare trots en väldigt hackig sömn. Hoff! Nu ska jag hoppa bums i säng, imorgon har jag faktiskt ingenting inplanerat så det blir att ägna sig lite åt roliga sysslor. Bland annat det fina fönstret! Ska på jakt efter lite hönsnät och klämmor.
 
Hörs imorgon då allesammans! Tjingeeling!<3