Trafik skillnader!

Idas tips  /  0  Kommentarer
Ja nu är jag riktigt sur, var ju meningen att jag skulle åka till Umeå imorgon med 09:00 båten över till Vasa, men icke. Jag förstår inte riktigt hur dom tänker ibland, varför kan man inte ha bussförbindelser så att man har en chans att hinna med båten som går kl 9:00..Men nej! Då ska man ha så man kommer precis 50 minuter efter de, vilket skit system. Och min mamma vägrar skjutsa fast jag ger henne bensin pengar fram och tillbaka, samt lite extra. Jag vill härifrån nu så jag får komma till Robin igen, vart därifrån alldeles för länge..

Men nu några enkla tips om ni nångång får för er att ta er till Vasa från Sverige! :-)

  1. Gå in på Rgline.com och kolla dom olika rutterna dom olika dagarna..På måndagar/Tisdagar går dom kl 09:00 och Onsdagar 09:00 & 20:00, sen fortsätter de ända tills Torsdag, fredag & söndag men kan inte dom exakta tiderna.
  2. För ungdommar mm kostar de 330;- och tar cirka 3 ½ timme!
  3. Buss förbindelser kollar ni på LTNBD.se och skriver in önskad avgång
  4. Sjävla båten går från Holmsund båthamn, men går ingen buss ända ut till Rg line så man måste ta taxi..Insåg jag först då jag var där då jag hade sökt på fel hamn (sluta med att jag fick lifta i nöd och lust) :)
  5. De är bäst att betala med kort på båten då de blir bäst med växlingskursen, dom är ruskigt dyra på båten med mat m m! Så ta med nå mackor eller nått litet ätbart.

Ja, de var väll de mesta..De man behöver veta om RG line står på deras hemsida! :) Det går såklart att ta andra alternativ till Vasa, man kan flyga från stockholm över till Vasa eller åka buss. Men om man bor i Norrland som mig är de det enklaste alternativet. Tänk vilka trafik skillnader de är här och i gämfört med Stockholm då de går tunnelbanor nästan varenda minut, vilken lycka om de vore så här!
Nu är jag bara ledsen över att jag inte kommer kunna komma till Robin imorgon, utan får helt enkelt lida tills på Onsdag . Men vi får se!Och ja just ja, igår var jag och tjejerna ut. Vi hade riktigt roligt och bara dansa hela tiden, de jag älskar som allra mest...Var tok mycket folk ute! Tog inga bilder men har en video och lite "before pix".  Idag har jag lite träningsvärk...woj woj! Men det var lätt värt de, underbart xD måste vi göra om!! Halleljua.

Nu ska ja dra :D hade bra. pussis