Verkar finnas brist på tid!

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Aah, nu pustar jag ut :-) Har sorterat upp alltsammans här hemma, städat, sprungit på stan med lilleman & syster för lite små koliox, jobbat till klockan tre, hämtat barnet, ätit och packat. Blev lite konstig ordning det där, men ni förstår nog att tiden inte riktigt räcker till som det ser ut nu. Fick schemat inför nästa vecka & veckan därpå, blir ungefär 40 timmar i veckan för min del.
 
Passar jätte bra nu, men förlossningen närmar sig så då får vi se om vi drar ner lite grann eller om man kör på som vanligt! Trivs ju så ofantligt bra på jobbet så är knappast tråkigt att behöva gå dit, hihi. Det som jag saknar mest är såklart min fina trollunge ♥ Pengar är verkligen inte allt, men det är bra för mig att komma ut lite och göra saker för mig själv samtidigt som Kevin får mer kvalitets tid med pappan sin. Jag drar gärna hela lasset själv, även fast han är hemma. Älskar att natta han när jag får snosa han i håret eller äta kvällsfika framför tv:n med täcket som mys-faktor.
 
Tvekar inte att detta kommer bli bra! Enda skeptiska är just jobb helgerna, det kommer bli många såna. Nåväl, man kan inte grubbla på sådant redan :-) Thihi. Vet inte riktigt vad jag kan skriva ner för roligt åt er, imorgon sätter vi som sagt kursen mot Vasa ♥ Vi ska fira vår fem års dag där nere eftersom vi inte gjorde något speciellt här hemma. Kommer med all säkerhet springa in på Ikea och köpa lite smått och gott inför bebis ankomst som närmar sig med stormsteg.
 
Vecka 35 är bara tre dagar bort! Fick själv en chock när jag insåg att jag gick in i den veckan. Kollade på telefonen två gånger & googlade fram det en gång ;-) Det betyder att bebis kan komma om ca 2 veckor! Då räknas plutten som fullgången. Skulle värkarna börja nu så är det inte ofta som dom försöker stoppa upp det :-) Herregud, jag måste verkligen beställa babynestet & tvätta upp lillebrors sängkläder.
 
BB väskan ska jag bygga på sakta men säkert med mina egna saker..Är jag knasig om jag säger att jag längtar tills förlossningen sätter igång? ♥
 
Hihi, möjligtsvis en gnutta. Nu ska jag ta och borsta tänderna och pussa på min sovande prins hundra gånger extra innan jag dejtar john blund..:-) Känns som mina revben håller på gå av, så med det avrundar jag.
 
Kramisar till er allihopa!