Är det ditt eviga lilla näste? ♥

Två blir tre  /  1  Kommentarer


Tusan också, jag börjar tappa hoppet att hjärtat någonsin ska komma ut i den stora världen. Det känns som att lillisen har bosatt sig i magen för all framtid, att det är såhär det kommer vara. Ja mena, man får sammandragningar, molvärk, rygg kramp, stickningar & hugg när han trycker sig neråt, energi ryck & ändå så är han kvar i kulan! Why?

Jag börjar bli less och otålig, nu vill jag att prinsen ska komma ut så man äntligen vågar fara utanför Gällivares gränser utan att tänka - Shit, tänk om vattnet går! Eller tänk bara att få sitta i soffan och morgonmysa, gå på barnvagns promenader i vårsolen eller helt enkelt bara njuta av varje sekund med vår eskimo.

Har sagt det tidigare, och säger det igen för lill prinsen verkar inte riktigt förstå. Kan du komma ut, nu? Snälla. Kanske man måste prata bebis språk? ♥

Nä, nu ska jag mysa med min andra prins, nämligen Elvis. Imorgon blir det loppis, målning och kanske ett besök till stugan, Vi får se! Fullt upp iallafall, hörs imorgon! Puss och kram :)