Måndag today!

Allmänt  /  0  Kommentarer

 


 

 
Idag är det Måndag,uscha mig vad jobbigt! Men veckorna går så fort och idag ville jag göra någonting roligt när solen sken och helt blå himmel! =) Så Elvis och jag bestämde oss för att cykla till Karperö, Elvis satt bara i korgen och så stannade vi på vissa ställen och tog lite pauser så han fick sniffa och gå på kiss paus.Att cykla till Karperö är helt perfekt längd
, inte för långt och inte för kort. Så roligt att ha cykel! Vi tog en liten cykel tur till Robbans pappa där Helen var med lille Jack, så Elvis fick busa av sig med sin polare..Han tyckte det var jätte roligt, sen kom Robban efter mig och Elvis och vi for och hämtade tvätten som vi fixade igår hos christina, har ju ingen tvättmaskin ännu.  Så nu ska vi slappna av lite, både elvis och robban är trött, så nu blir det att ta det lugnt efter dagens måltid, kyckling med currysås och ris! :)

Jo just ja, helgen på villan var riktigt bra
..Blev lite båtåkande, lite fiskning, åt, drack, sällskap och bara mys! Satt och pratade lite med Emmi och Tommy om utomlandsresa tillsammans under hösten, vi skulle kolla runt lite och alla var lika peppade att åka utomlands tillsammans, skulle vara dö kul! Så vi är inriktade på det, förhoppningsvis blir en resa av till kanske grekland eller Thailand, eller spanien..Vi får se! Håll tummarna nu, bilder från helgen kmr in sen!

Får se vad vi hittar på sen, ska göra lite religion nu..Puss och kram! :)