Sista slutspurten inför flytten

Allmänt  /  0  Kommentarer
Men halloj där ute!
Är uppe på tok för länge, kommer vara mer trött än levande imorgon :-) Lär jag ångra bittert. Men ibland är det skönt att bara sitta uppe en längre stund för sig själv och finna lugnet med en skål marängswiss. Det händer mycket i livet nu & just nu har jag kommit till en del i mitt liv där jag endast värdesätter dom i min omgängeskrets som faktiskt ger mig tillbaks. Inte bara ger och ger, och sedan slukar dom bara energi. Jag tar allt som det kommer, men satsar verkligen på mina äkta vänner och familj. Är ärlig och vill reda ut saker, tänker aldrig mera hålla sånt inom mig.
Det är en viktig läxa! Kom ihåg det kära vänner, hihi. Nåväl, våra dagar går där ute i huset..Har fått målat det sista och nu tänkte jag börja tapetsera hallen innan vi ger oss på Kevins rum ♥ Sakta men säkert tar vi oss framåt.
 
I veckan är det även sista veckan som vi har alla saker här och bor i lägenheten ♥ Sedan bär det av mot huset och by-livet. Gud så skönt! Längtar enormt att slippa stads stressen och få pyssla på där ute på gården. Hela familjen behövde det här & alla mår så mycket bättre. Bara jag och sambon har blivit mer "ett" nu än innan trots att man ännu får sina små utbrott om dagliga måsten, hihi. Bara det där att klä på barnen, söva William i vagnen och sedan gosa på med Kevin på gården är så fantastiskt. En egen sandlåda för våran prins.
 
Att se han få växa upp på en gård där han får springa fritt, strosa runt i skogen, skaffa en kattunge, köra fyrhjuling på gården eller höra deras fotsteg på övervåningen är en guldstjärna bara där! :-) Här kommer vi må minsann! Kommer självklart sakna det lätta med att bo här också - Att ha 5 minuter till dagis, snabbhandla bara över vägen, snabbt och hälsa på någon eller bara ta en promenad till stan.
 
För och nackdelar med allt! Kan skriva så mycket men just nu ska jag faktiskt ta och krypa till kojs. Det är trots allt sista veckan innan vi flyttar ut..Dags att börja rensa och packa i lådor! Flyttlasset drar snart igång :-)
Bjuder på några bilder av en lycklig grabb ♥ Finaste ungen.