Ior och lilla Ru

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
- Mamma, mama maaamaaama...mama mamamaa
 
Ett väldigt vanligt uttryck eller kallelse av min prins, Kevin. Thihi! :) Han förstår då verkligen vad det innebär och kryper efter mig vart jag än går. Mammig är bara förnamnet på denna skrutt! Men han hänger ju med morsan dag ut & dag in, så det är ju inte så konstigt :)
 
Nåväl, idag har jag bjudit kusinen på kina mat för hennes hjälp jag fick med städningen. Sedan for vi på eriksson center för att köpa mössa, ett snabbt stopp på sambons jobb innan vi åkte till kullen för mys Dessa små har busat, bråkat om samma saker, gangstrat och klättrat på "Tant Ida" - Dvs mig ;)
 
Sandra kom fram till att Kevin är som I-or i nalle puh för han är så "cool" och har en sådan mogen attityd eller vad man kan säga. Ha ha, och det är ju förvisso sant. Så Casper fick Lilla ru av mig för han är så studsig, pratig och glad. En riktig saga dessa två C har försökt knipa han i ansiktet så då har han bara tagit hans hand och flyttat bort den, smartunge där.
 
Kan inte låta bli att skratta när man ser dom! :D Så söta på deras speciella lilla sätt. Hihi, så är de. Så nu sitter man här hemma vart det är svin kallt pga olycka (läs på Nsd) och äter choklad, samt ser en film. Så nu blir det att njuta lite till innan sängen. God natt allesammans! Puss å kramisar