En bra dålig dag

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Det är ju tusan att man ska sitta här på sin underbara helg och må pyton, rent ut sagt.
Magen är kass och jag mår ofantligt illa! :( Magvirus som spökar med mig eller något annat roligt. Har spytt några gånger idag och får inte direkt behålla något, inte ens en banan. Fast, dom två korvarna jag åt hann smältas ner.
 
Dagen har med andra ord vartit rätt tuff för min del - Speciellt när sambon sov över i stugan och var meningen att vi skulle åka dit. Fick så fint ringa och säga att han skulle komma hem, men dom timmarna gick himla sakta. Efter att ha kämpat mig ur sängen,ha vilat på soffan och låtit Kevin underhålla sig själv så tog vi en promenad i hopp om att få i mig lite lunch på allemans med familjen :-) Gick inte så bra där heller, men Kevin han sov gott utanför efter hans lunch hemma. Hihi.
 
Tog en snabb dejt med kusinen innan vi gick in och väntade in pappsen..♥ När han kom hem så blev reaktionen från Kevin först jätte ledsen och pekade på pappa som att han var sur att han lämnade han. Sen sprang han rakt i hans famn och kramade om han lääänge..♥ Han har bara lekt med pappa så jag har haft tur att ligga på soffan och äta lite, spy upp lite och ligga på soffan lite till medans dom har ätit middag och gottat sig i mina lussebullar :)
 
Dom for till affären en sväng och handlade lite mumsiga saker till ikväll..Samt lite snäll mat för magen till mig och lunch tills imorgon! :D Om jag lycklgtsvis blir lite bättre ska jag försöka få i mig en manna frutti och förhoppningsvis klarar min mage av att skiva lite grönsaker och doppa i en smarrig dipp. Vart så sugen på de länge, men tor det är dödsdömt :) Hoppas kan man alltid. Hihi.
 
Nej, ska släppa datorn och andas..Magen känns rätt öm så fortsätter se Avatar på tv medan sambon nattar lill hjärtat ♥ För ivrig för att sova när pappa är hemma, vilken lycka!
 
KRAM till er alla