William 10 månader

 
Inte i min vildaste fantasi trodde jag tiden skulle gå så fort med andra barnet - Herrejestas! :-) Men nu är vi här, en rätt så nybliven tre åring och en 10 månaders. Två goa och spralliga pojkar! Äldsta är en mer filosofisk kille som de tar ett tag att undersöka och lära känna innan han visar sitt rätta jag. Orädd och busig! En riktig fordonskille(pappa upp i dan!). Och den andra - Vildburre eller Vilda Wille, som vi kallar han. Alltid spring i benen, en riktig gladis som är väldigt social och nyfiken på allt.
 
Minstingen ja han knatar på för fullt här hemma, ser lite ut som Kapten Jack sparrow från Pirates of caribbean. Uppe med händerna och små springer, som om han fått en välling flaska för mycket. Hihi! Och precis som storebror är han också väldigt orädd och testar allt. Vi har kommit i den roliga åldern när man gör fynd i toalett stolen, mackbitarna kastas ner till hundarna och skåpluckorna är roligare än alla leksaker han äger :-) Hans största idol är självfallet Kevin och mamma. Sen kissen, hans lilla Zäta som tillåter han att dra honom i pälsen otagliga gånger fast jag lyfter båda ifrån varann. Men på morgonen kommer kissekatten springandes mot honom och stryker sig trots att han får lite luggningar. Kärlek, eller vad? :)
 
Vår William är en tidig kille med det mesta faktiskt, även där som storebror. Han började gå kring 8-9 månader och nu små springer han (10 mån). Han dricker själv ur flaska(håller upp den), pincett greppet vid 9 ½ mån, lägga saker i en bunke och sedan plocka bort det, kasta och t om börja små sparka bollen gåendes, har börja intressera sig utav lego bygge (brukar "hjälpa storebror"), TITTUT är den absoluta favorit leken och görs med allt man kan göra det med t ex bunkar, gardiner, kläder mm..), allt som går att stänga och öppna, klättra på a.l.l.t, kan klappa händerna, håller man för något så han inte ska ta det så drar han bort händerna, blir arg om man säger nej eller lyfter ifrån han och ryter ifrån.
 
Säger mamma, titta, tittut, där :-) Men hans absoluta favorit grej är fotboll! Om man säger; - Vart är kissen? Då kollar han runt och tittar tills han ser kissen. Han vet också vart lampan, Kevin och blomman är.
Han gillar i princip ingen maträtt utan det är gröt, yoghurt, macka, smörgåsrån, välling och frukt som gäller. Åh ersättning!
Går och sover samtidigt som storebror vid 19:00 och vaknar samma tid som Kevin också. Vaknar en gång för käk! Just nu är han nånstans mellan 80-86 i kläder och väger lite över 10 kg. Så gissar på ca 84 cm lång!
 
Mammas duktiga lillprins! Ska skriva om Kevin sen också, så man aldrig glömmer..<3 Ja just ja, nu har båda grabbarna dessutom gjort bort vattkopporna. I två veckor har vi huserat med det, hoff.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback