Boden resan - Maj 2014 ♥

Hej allesammans!  ♥
Nu är vi hemma igen från vår lilla tripp till Boden :-) Har haft det dunder bra, men nog är man lite slut nu. Hihi! Har haft fullt upp från morgon till sen kväll. Trots detta har vi inte hunnit något, mystiskt nog. Kevin var så extas över att få åka tåg för första gången så det lös bus i ögonen! Han skötte sig så bra, så kan inte klaga på nått.
 
Med en hungrig och trött Kevin hann vi åtminstone gå på fyra affärer och dessutom käka på en smarrig restaurang :-) När vi anlände till Boden så var det precis som att komma utomlands. Herregud vad varmt! Vi fick svida om till shorts, t-shirt och keps istället för varma kläder :-) Några..Flera graders skillnad från gällivare! Sen har vi bara myst på ute i stugan ♥ Kevin har sett till att mommo och mamma haft fullt upp.
 
En gigantisk sandhög blev hans favorit ställe att köra med motorcykeln och skotern, så där fick vi hänga. Göran hadd även fått 13 stycken nykläckta små lamm bebisar ♥ Har kikat till dom oändliga gånger..Hur fina är dom inte? Det som var lite tråkigt var att ett av dom inte alls mådde bra, så vi har helt enkelt fått agera lamm skötare. Flaskmatning blev ett faktum, tyvärr..Så somnade den in idag, någonting var på tok..♥ Lilla söta lambi.
 
Både jag, trollungen och mamman min är helt slutkörd. Höll på missa tåget så vi tog en springtur på en fin sträcka! Vi har inte så bra tids planering. Så sätter förlossningen igång ikväll, då vet ni varför! ;-) De som är tur är ju att man är i vecka 34, så gällivare BB tar emot en med öppna armar. Hihi. Vi hann inte ens stå en minut på perrongen så kom tåget..Ja, ni kan gissa att vi var stressade! Tack för sällskapet mamma!
 
Bjuder på några bilder från helgen istället ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback