Utvecklingsfas?

 
Hej hopp! Här har vi ännu semester, trots att Kevin har hamnat i någon mystisk fas i sitt liv. Jag har ju alltid sagt att han ätit så mycket, ofta och sovit bra på nättterna. Men nu har han vänt om totalt! Jah, vi kan börja med att han äter kanske var fjärde timme på dagarna, och då kan han äta 150 ml endast en gång och sedan 60-90 dom andra gångerna. Och då ska vi inte tala om nätterna, istället för att vakna 2-3 ggr så vaknar han nu 6 gånger eller mer.
 
Kul? Knappast.
 
Detta gör att jag har vart sådär extra "glad" på gullungen nu under nätterna :) Trots detta kan man inte lova bli att pussa, gosa och älska han lika mycket, han är min lilla gofis <3
 
Fast, idag har jag testat en ny metod. Försöka tanka i han lite mer mat från ca 18:00, ha det mer stillsamt, sjunga, läsa bok, ta en mysig badtur i bastun, pyjamas & ny blöja. Detta verkar hittills ha funkat riktigt bra! Han somnade på en gång vi kom in från bastun & vakna nyss för att käka 130 ml och nu sover han på nytt!
 
Hååll tummarna nu att denna natt blir bättre så denna mamma får en god natts sömn!  Hursomhelst, annars är det bara bra här i Vasa. Fullt upp varje dag :) Blivit shopping av nya Kevin kläder, vart på tjej kväll, blivit bjuden på middag, hälsa på folk, kört runt, bada, åkt vattenskoter, grilla och imorgon ska vi förmodligen till Storsand och ta ett dopp. Dom har lova super fint väder!
 
Har endel bilder som jag måste lägga upp, men hinner ju ej. Blir att ta vara på tiden här ett tag till tills vi måste hem igen! Blir i veckan, senast söndag. Sen ska jag hem en sväng, packa om våra väskor och sätta kursen mot Boden :) Mys! Nåja, nu sängen.. ha det så fint tillsvidare! Puss och kram, natti!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback