En uppfriskande 36 minus promenad!

Åh mysiga vinter! Det är så vackert när solen har börja titta fram bakom bergen, och träden är alldeles frostiga. Finns ingen vackrare årstid <3 Men våren får gärna komma nu så man får lite värme igen..Kan säga att det var verkligen kallt i Lördags, och att fota då är inget jag rekommenderar! : )

Våra små söta lurvbollar ville mest hem och värma sig, inte vara ute i kylan. Hi hi! Men det kan man förstå..Kinderna blir som is, brr.. Nu hoppas jag att vädret vänder och att vi får oss lite värme igen, för 46- är nästan för mycket! Tycker inte ni det? :)

Helgen
har bara rusat förbi, man hinner inte med. Som vanligt! Har haft det så mysigt här hemma med hjärtat och inte alls stressat. Tagit allt i sin egen takt, och vart social med tjejjorna. Blivit bjuden på super go mat & efterätter, så man kan absolut inte klaga :) Har man inte världens bästa vänner, djur, älskling & familj? Älskar dom allihopa så mycket! Sen såklart lite promenader, extra sovtid och en massa gott har jag hunnit med!

Hör och häpna, inget städande! Min älskling har skött det, så har inte behövt anstränga mig desto mer. Ja, det är verkligen skönt att bli lite bortskämd ibland. Men nu ska jag rusa, hörs snart!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback