4 månaders BVC besök

 
Min alltid glada lilla goskit! Sällan ledsen eller grinig, är det så då har man alltid en bra orsak. Hihi! :-) Igår såg jag att de syntes lite vitt i munnen på honom så snart ploppar det upp en liten tand. Det går så otroligt fort när man har barn och glömmer lite bort sig eget "liv". Dvs sin egen ålder eller behov som att färga håret då och då eller bara njuta av ett toalett besök helt utan barn :-) Så i denna super fart har skruttplutten hunnit bli över 4 månader gammal. Nu väger han 6,9 kg (förra veckan) och är 65,5 cm lång!
 
Kevin och William är exakt lika långa i denna ålder men det skiljer hela 1 kg mellan dom! Där har inte lillebror kommit ikapp ännu ;-) Men då sover han också på nätterna istället för att äta, haha. Nåväl, han utvecklas precis som en 4 månaders bebis ska. Dvs greppar, följer, skrattar, stödjer upp sig, kanske vänt på sig, ålar sig osv. Wille han rullar på mage och rygg, och tvärtom. Han snurrar 360 grader på knappt en minut, kan sitta själv en stund och skrattar alltid!
 
Äter 150-180 ml per måltid och har fått smaka banangröt, havregröt, majs/potatis och mosad banan. Inte riktigt nått ännu som är sån stor hit ;-) Han får ca 1 tesked och vid 6 månader får han börja med större portioner. Han blir väldigt gasig efter sina smakisar så vi tar de lugnt :) En sprallig, livlig och glad kille! Vi älskar dig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback