En två årings kalas ♥

Om det är någonting som jag har märkt sen vi skaffade barn så är det att tiden rusar fram! Finns inte en dag så man verkligen kan säga att den gått enormt sakta ♥ Jag både ogillar det och älskar det, thihi. Som med allt! Man hinner inte njuta till fullo av alla hans upptåg och inse hur mycket han utvecklas s.t.ä.n.d.i.g.t! Nu är han 21 månader, och det är inte långt till en stor grabb fyller två år :-) Hela två år!
 
Det kändes nyss som man satt och klurade på vad man skulle baka till hans första födelsedag och vad man skulle ge han i present. Och snart är dagen här, igen! Oj ♥ Att mammas lilla prins håller på bli en bamse kille! Pappa upp i dagen, och retas nog minst lika mycket med han som sambon gjorde när han var liten. Åtminstone det jag hört ;-)
 
Vi har i princip haft klart vad vi ska köpa åt han till present då det inte blev till julklapp. Det är egentligen inte så svårt att gissa vad trollungen ska få ;-) *Trumvirvel..*
- En tramp traktor med släp! Och kanske en med grävmaskin skopa på också.
 
 
Detta är något vi vet att han kommer ä.l.s.ka! Så mycket som detta lilla pyre kör runt med sin tramp cykel här hemma så kommer denna vara ännu häftigare. Sen ska han såklart få lite annat också! :-) Han behöver förnya sin
garderob lite med pyajamaser, byxor, sockar och lite tröjor. Leksaker har han gott om så det blir de nog inget av!
 
Vart däremot så ofantligt sugen på att bygga ett eget LEGO bord :) Han sitter och bygger dagarna igenom, så det hade ju vart perfekt. Läste att lack borden från Ikea är super till sånt, och sedan klistrar man fast lego byggar plattor på det. Ja, inreder det som man vill. Sen har dom ett praktiskt bord som man kan bygga på hur ofta han vill och det sitter fast. Super smart! :) Ska defenitivt fundera på det.
 
 
Ska börja hålla utkik redan nu efter lite roliga presenter så det inte blir någon panik med dom när man är uppe i rena babyboom:en! :-) Hihi. ♥
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra för fika, men jag vart lite sugen på att låta mamma göra dom där vaniljbullarna(desiree), chokladbollar och några socker fria kakor. Samt kanske lite snacks, såsom mini mackor eller något annat enkelt och smarrigt! Så det inte blir alltför sött. Sen ska vi givetsvis ha tårta också, och det lutar mot en vanlig hederlig gräddtårta/prinsess tårta eller en glassbomb.
 
Alla barn älskar glass, det vet man ju! ;) Speciellt våran grabb. Hade vart ur gott om man skulle kunna göra en glass borg eller bara smälla ihop en riktigt "röra" av chokladsås, strutar, maränger mm. Hur gott hade inte det vart? Men det ska vi fundera på, man får försöka fråga Kevin vad han vill ha på något vis :)
 
Förra året körde man på smurf pynt, nu vet man vad det ska bli - Skotrar eller andra maskiner! ;) Oj vad roligt det ska bli att få pynta, dona, slå in paket och hålla hemligt för nyfikenheten själv.
 
Hur firade ni era barns två års dag?
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback