In finland!

 
Hej på er allihopa! :D
Här har vi det bra, myser på och ringer till mamma hundra gånger per dag för att höra hur det går med lilleman. Under våran 8 timmars bilresa så hann jag kolla på telefonen 5 gånger på bilder av han, ringa säkert 2-3 gånger, och prata om han väldigt länge ;-) Saknar han så det gör ont!
 
Men han har fått lite presenter :-) Shoppat lite strumpbyxor, sockar, en ny grävmaskin och sen ett par Kouma vinterskor. Hade vela hitta en vintermössa åt han innan jag far hem, sen är vi klar <3 Mammas hjärta.
Känns inte heller som om vi är utan barn heller, är omringad av småttingar här hela tiden så man faller som automatiskt in i det där att kolla till dom, söka tutten, fråga om dom ville ha mer mjölk osv..;)
 
Bara det att man inte har nattningar och får bestämma själv lite när vi stiger upp. Nyttigt för oss som par att rå om varandra lite för sen börjar sambon gå skift <3 Ikväll vankas det dubbel födelsedags/"nu är köket äntligen klart" fest :D Kommer bli jätte roligt!
 
Ha ni det så bra där uppe i Norr. Här finns det inge snö och graderna ligger på plus :-) Ska nog ta och ringa Kevin igen, vacker pojken..
tjiingeling!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback