Charmtrollet

Få se nu..Den 11 oktober blev Kevin 1 ½ år gammal, nu är han helt otroligt över 19 månader gammal. Snart 20 månader gammal ♥ Den största skillnaden med Kevin är faktiskt efter han började på dagis, på hur han har blivit och hur han beter sig :-) Han har blivit betydligt mer framåt mot andra barn och finner sin roll väldigt fort, samt att han har blivit en riktig pajas. Haha!
 
Det ska dansas, springa med byxorna nerdragna och snorren framme, han gör trixs såsom kullerbyttor och olika saker på golvet. Ja, han ska styla helt enkelt ♥ Men med dagis och åldern har även kommit mer vilja och han har börja testa en mer betydligt mer. Han gjorde det förr, men detta är annorlunda. Säger man ett starkt nej, då fortsätter han bara eller gör det värre. Han vill gärna göra tvärtemot som man säger åt han och så försöker han ibland  vifta mot en och säga nej med en bestämd ton.
 
Jag och Robban tolererar inte sånt och brukar alltid lyfta ner han, prata med han lugnt eller sätta han i hans rum. Något av det, men som med allt annat kommer det faser för att se hur mycket han kan bestämma och vad han får göra. Man visste att det skulle komma, och vissa dagar är han mer intensivare än andra ;) Men, han är alltid jätte snäll på dagis och visar inga såna tendenser där. Han är så omtyckt bland alla barn och när man kommer med han ropar dom;
- Kolla, Lilla Kevin är här! Lilla Kevin är här.
 
Charmknutten har så bråttom så man knappt får av han kläderna innan han ska springa iväg. Kramar får han alltid när han kommer av alla, även när dom är på kyrkis ♥ Helt underbart att han är så omtyckt och att det går så bra. När jag går därifrån så säger han knappt hejdå, han har fullt upp! :) Aldrig ledsen.
 
 
(Suris för han inte fick se tuff tuff på två sekunder ♥)
 
Annars så är han rätt lik som innan. Fast har börja säga mer meningar som jag inte har en aning om vad det betyder :) Han ska alltid kolla på sina favorit program "Dinosaurie tåget",  "Babblarna", "Folkrace", "Grävmaskiner" och "Bamse disco mix". Hans största hobby är att köra med sina bilar, springa med pappas keps på huvudet, åka broom broom, vara på dagis, beatboxa och busa med pappa.
 
Dom vanligaste orden här hemma är; Pappa, kacka(macka), gla-ass(glass), kaka, tuff tuff (Dinosaurie tåget), broom broom (nån av hans leksaker), gräv(grävmaskinen), putsche(frukt),
 
Renligheten håller ännu i sig och grisar han ner så torkar han alltid upp efter sig,oftast utan att jag behöver säga åt honom. Han plockar gärna upp efter sig, sätter oftast ett underlägg innan han sitter ner i stolen och äter, brukar sopa och hjälpa till med diverse sysslor.
 
Hur som haver, denna kille är en helt underbar sådan ♥ Vi har våra fajter ibland när han kommer hem och ska ha en glass före maten. Men, i det stora hela är han en jättefin kille som bara försöker se hur långt han får bestämma lite då och då :-) Vi älskar dig gubben.
 
 Han skulle bli en helt underbar storebror ♥
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback