Lik pappa men söt ändå

 
Jag har tänkt på en sak, ni vet det här med vem är barnet lik? Ja, här har vi en gosse som är upp i dagen sin pappa! Hade på känn innan han föddes att han skulle bli en liten mini Robban, men såhär lik? :) En aning gulligt, men om jag ska erkänna så räcker det med en R. Hi hi!
 
Nä, men våran Kevin är en väldigt finurlig person, som inte säger speciellt mycket. Och när han väl säger något, då hörs det eller så är munnen i full fart! Att han sedan inte är en lugn kille som gillar att kramas, ligga still eller nöja sig med att kolla på hundarna som svischar förbi är väll ingen nyhet.
 
Här är det full rulle! Ska hoppas, studsas, rullas och framförallt sprattla :D Vi är helt slut efter dagen. Men så kommer det roliga, han har ett hetsigt temprament om han inte får som han vill, på en gång eller om man inte ger honom fulla uppmärksamheten.
 
Men, han har såklart saker han också är väldigt bra på, och det är att äta. Han älskar all mat, förutom lax. (Därifrån också från pappa..) Pussas, flyga och bada är en av hans favorit syssel sättningar! Eller bäras runt på morgon som kväll ;) Kan inte mer än annat säga att han är våran älskling, precis som han är så älskar vi honom mest av allt <3

mamma

Mommos trollunge <3

2012-10-01 / 22:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback