6 månaders framsteg

 
Då kör vi igen hans uppdatering om vad som han kan, gillar, ogillar mm, som jag har gjort nu månad för månad! :)
 
Kevin är en busig person, som älskar att det händer saker HELA tiden. Han har aldrig vart en sån som kan underhålla sig själv längre stunder, utan här ska han vara med i famnen så man får snoka om vad som sker. Bara lyser i ögonen på honom när han är busig, vilket som är ungefär...24 timmar om dygnet! ;)
 
Att prata är inte heller så vanligt, men nu har han börja hittat sin ljuva stämma han med. Men som innan är den väldigt hes, och när han väl säger saker är det antingen "dädä dädä däää.." eller "iiiiiiiiihhhh"! Under tiden ska man såklart hoppa, prata med nallen, rulla, stå i krypställning eller när man precis har vaknat efter sitt dagliga morgonbajsande ;)
 
Han har vart väldigt tidig med att kunna sitta, redan vid 4 ½ månad satt han kortare stunder själv. Samma med gripförmågan, och studsandet kom tidigt det med. Kan hålla i en sak i den andra handen, medan den andra också håller i något smarrigt. Samt flytta från hand till hand!
 
Två tänder fick han också, 6 oktober var det första tanden i nedrekäken riktigt synlig! Blev så stolt när jag såg den, finns ju inget sötare! :) Och igår kom den andra tandisen.
 
I klädstorlek har han nu 80, väldigt få plagg som passar i stl 74. Vissa 86 går också, beroende helt på vilket märke det är. I sockstorlek är ännu 19/21 som sitter bra! :) Storlek 4 på blöjor.
 
Hmm..Vad mer? Ja, hur hans vardag ser ut skrev jag nyligen, Men kan säga lite snabbt iaf.
Börjar med morgon gröt vid halv 11-12. Sover vid vid 12-1 till ca 14:50. Är vaken en stund då det blir mat, bus, mys mm och går sedan och sover ca 16:20 till 17:20.
Upp igen för att busa av sig, käka gröt, bada och pussas innan läggdags mellan 21:00-21:30. Vaknar ca 2 ggr, men sussar på iaf till 10 på fm :)
 
Ja, vad kan man mer säga? Han har börja rata sin hoppgunga, babygymmet är bortforslat till källaren då han aldrig ligger på rygg nåmer, tutten är inte så populär utan bara vid läggning
 
Men han älskar -
gåstolen
hårda plastpåsar
Dra i mammas hår
vatten
bada
trä slevar
Mosad banan
Tittut lekar och pussa på magen
Beatbox är alltid roligt
När man låter "aaa pjoooo" & hoppar till samtidigt
Flaskor
Leka med maten
Kolla på sig själv i spegeln
Sova i vagnen utomhus

Ja, det är väll det! Har jag missat något? De har jag säkert. Men detta är iallafall en liten sammanfattning, kul att kika på sen! :)
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback