Tjena bruden

Hej allihopa!
Nu är jag & Myran hemma igen från våran helg i kalla Gällivare..Har haft de riktigt bra där borta, men tyvärr fick min pappa & lillebror magsjuka. Helst min pappa, såg han inte på hela lördan eller knappt idag, jätte tråkigt då jag kom dit för att träffa han..Men hoppas han kryar på sig så får jag fara upp till lovet istället, blir nog bättre så!
 Annars så var jag med Tina på lördag, roligt att träffa henne och se att hon levde och sådär, var ju ett tag sen! Så Myran och hennes hund har busat hela tiden, hihi. Roligt roligt! Vi kollade nån sjuk film och båda var lika trötta så ingen av oss var speciell livliga..haha! Sen åkte vi hem och sov, och undeer tiden vi sov blev de Söndag, så vi steg upp vid halv 9 för en morgon promenad och efter den långa kalla promenaden gick vi och la oss! Haha, lite lata kanske? :) Vi vaknade upp igen vid halv tolv och socialisera sig med Simon och Illona. Jag lekte lite med Simons lego och de var skit kul, hade kunna ha själv ett sånt! xD Sen vart de mat och efter de tågresan hem! Allt gick jätte bra, jag och Myran sov hela resan så...Hon har vart så duktig och ha med, så lugn och lätt! Gumman då!



Och nu sitter man här och tänker på livet, hur man ska tolka signaler och sms m m? Det är en svår fråga...Avslutar detta inlägg med;

- Tjena bruden


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback